Utelias Vili: Maanviljelijänä dvd

6,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Utelias Vili: Maanviljelijänä dvd

Tuotenumero 5050582848052

Utelias Vili: Maanviljelijänä dvd

Kaikista maailman kavereista yksikään ei ole yhtä utelias kuin Vili! Se rakastaa uusien ihmisten tapaamista ja saa kaikenlaisia ystäviä. Tällä kertaa se on oikea tosiystävä ja auttelee maatilalla, pelastaa kuusi vangiksi jäänyttä untuvikkoa ja huolehtii ensimmäisestä omasta kissanpennustaan! Lähde ystävällisen apinan mukaan maatilalle ja muihin seikkailuihin!

01 Utelias Vili maanviljelijänä
Renkien palkintosika Oskari on päässyt osavaltion finaaliin, mutta herra Renki on valitettavasti niin kiireinen maatilallaan, ettei ehdi osallistua suureen näyttelyyn. Vili ja Keltahattuinen mies saapuvat paikalle ja tarjoutuvat hoitamaan tilan työt ja pelastamaan tilanteen!

02 Vili kissavahtina
Professori Fiksu antaa Vilin hoidettavaksi Onnin, pikkuisen kissanpennun, joka ei vielä pysty huolehtimaan itsestään. Onni kokee rakkautta ensi silmäyksellä tavatessaan ensimmäisen koiransa ? Koirasen, aulan ylvään mäyräkoiran.

03 Patikkaretki
Bill ja Keltahattuinen mies ovat innoissaan pitkästä patikointiretkestään. Bill aikoo kerätä lehtiä ja Keltahattuinen mies haluaa piirtää luontopiirroksia taidekurssiaan varten. Vilin mielestä näistä mikään ei ole kovin jännittävää, vaan se kaipaa kunnon toimintaa?

04 Koiranen ja kellarin ääni
On aika varastoida osa Vilin leluista kellariin, joten Vili ja Koiranen lähtevät alakerran syvyyksiin - mutta säikähtävät vähän väliä kuuluvaa kammottavaa ääntä.

05 Vili rakentaa sillan
Kun Vili näkee kuusi saarelle vangiksi jäänyttä untuvikkoa, tarvitaan apinan pelastuspartiota! Vili kokeilee monta suunnitelmaa. Selällään kelluva apinamainen pelastuslautta toimii vain väliaikaisesti, joten Vili etsii muotoilulleen virikkeitä läheisistä rautatie- ja ristikkosilloista.

06 Säästöpossun tarina
Keltahattuinen mies antaa Vilille erityisen säästöpossun taskurahoja varten ? ja jos Vili vain keksii keinon avata sen ja pääsee käsiksi rahoihin, se voi ostaa unelmiensa veneen?

07 Murmelimaanantai
Joka vuosi elokuun viimeisenä keskiviikkona Marita Murmeli tulee esiin pesästään. Jos se näkee varjonsa, on tulossa kylmä sää. Mutta mikä tekee Maritan varjosta niin erityisen?

08 Sateenkaarijahdissa
Seppo ja Paula ovat ensimmäistä kertaa maalla, ja kuka olisikaan Viliä sopivampi järjestämään heille kiertokävelyn metsään.

Lasten animaatio
Puhumme suomea ja ruotsia
Kesto n. 1 tunti ja 25 minuuttia
Ikäsuositus sallittu koko perheelle
Julkaisija Universal Pictures

Tuotetta on varastossa.

7,99 €
8,90 €
18,90 €
8,90 €
7,99 €
18,99 €
8,90 €
14,99 €
6,90 €
7,99 €
8,90 €
8,90 €
7,99 €

Pipsa Possu tykkää hyppiä kuralätäköissä! Lähde kanssamme viettämään synttäreitä, piirtämään ja lomamatkalle.

Tintin seikkailut jättiboxissa on kaikki alkuperäiset Tintin seikkailut samassa. Yhteensä huimat 14 tuntia katsottavaa.

Mikko Mallikas on hauska ja kekseliäs pikkupoika, joka asuu isänsä kanssa kerrostalossa. Lue lisää tarinoista.

Late Lammas kutsuu sinut mukaan maatilalle. Tapaamme lampaita, lehmiä, ilkikuriset possut, maatilan isännän, koiran...