Smurffit: Smurffikuningas dvd

8,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Smurffit: Smurffikuningas dvd

Tuote on nyt varattu ostoskoriin.

Smurffit: Smurffikuningas dvd

Smurffimaista menoa! Sisältää seuraavat hauskat jaksot:

1. Avaruussmurffi
Haavesmurffin toive tulla Avaruussmurffiksi toteutuu, kun Suursmurffi vaivuttaa hänet uneen samalla kun koko Smurffien maailma muuttuu avaruusseikkailuksi. Velho seuraa outoja tapahtumia kristallipallostaan, mutta hänkään ei voi mitään, kun Suursmurffi taikoo hänet keskelle ukkosmyrskyä.

2. Smurffimainen ystävänpäivä
Smurffiina oppi tärkeän läksyn rakkaudesta, kun Smurffit pelastavat maailman tuholta, ja Velho kohtaa ilkiömäisen toverinsa. Rauhallinen, lumen peittämä Smurffilaakso herää henkiin, kun Suursmurffi ilmoittaa ystävänpäivän koittaneen. Smurffit juhlivat heille tärkeimpiä asioita: rakkautta ja ystävyyttä.

3. Smurffien aprillipäivä & Taikakeppi
Smurffien aprillipäivä menee pilalle, kun Velho naamioituu smurffimarjapensaaksi ja ottaa kaikki pienet ja iloiset Smurffit vangikseen. Suursmurffi pyytää Sulkasmurffia lähettämään linnut valepensaan kimppuun. Kun linnut ovat tyhjentäneet pensaan, vangitut Smurffit nousevat Sulkasmurffin selkään ja lentävät vapauteen. Suursmurffi valmistaa Homnibusin ohjeilla taikakepin, jonka Tohelo kuitenkin hukkaa metsään. Vähän myöhemmin Suurisuu tulee vieraisille ja alkaa syödä smurffimarjoja. Suursmurffi löytää taikakepin ja häätää Suurisuun tiehensä, ennen kuin se ehtii syödä kaikki marjat.

4. Kuningassmurffi & Vitsi mikä smurffi
Suursmurffi määrää Smurffit korjaamaan patoa ja lähtee itse keräämään yrttejä. Sillä välin Välkky julistaa itsensä kuninkaaksi ja saa aikaan kaaoksen. Suursmurffi palaa viime hetkellä ja pelastaa padon murtumiselta. Kukaan Smurffeista ei usko keppostelevaa Vitsismurffia, kun hän väittää, että Rontti on aikeissa hyökätä Smurffien kimppuun. Vitsismurffi tuntee itsensä syylliseksi ja rientää Velhon linnaan murjomaan räjähtäviä vitsejä Velhon ja Rontin kustannuksella pelastaakseen ystävänsä.

Smurffit Smurffikuningas dvd
Ikäsuositus: sallittu koko perheelle
TV:stä tuttu animaatiosarja
Puhumme suomea ja ruotsia
Kesto: 95 minuuttia
Lajityyppi: Lastenelokuva

7,99 €
8,90 €
18,90 €
8,90 €
7,99 €
18,99 €
8,90 €
14,99 €
6,90 €
7,99 €
8,90 €
8,90 €
7,99 €

Pipsa Possu tykkää hyppiä kuralätäköissä! Lähde kanssamme viettämään synttäreitä, piirtämään ja lomamatkalle.

Tintin seikkailut jättiboxissa on kaikki alkuperäiset Tintin seikkailut samassa. Yhteensä huimat 14 tuntia katsottavaa.

Mikko Mallikas on hauska ja kekseliäs pikkupoika, joka asuu isänsä kanssa kerrostalossa. Lue lisää tarinoista.

Late Lammas kutsuu sinut mukaan maatilalle. Tapaamme lampaita, lehmiä, ilkikuriset possut, maatilan isännän, koiran...