Tilaaminen on helppoa ja yksinkertaista. Reilun kauppatavan aakkoset:

A. Ei rekisteröitymistä
B. Ei ostovelvoitteita myöhemmin
C. Toimituskulu 1,00 € per tilaus (etu voimassa toistaiseksi)

Tilauksen tekeminen pähkinänkuoressa
Voit tilata dvd-elokuvia nettikaupan ostoskorin kautta, sähköpostitse ja puhelimitse. Valitse toivomasi maksutapa. Saat tilausvahvistuksen/laskun sähköpostiisi. Posti tuo leffat kotiovellesi tai Postiin 2-5 arkipäivän kuluessa maksutavasta ja toimitustavasta riippuen.

Alla on kerrottu tarkemmin maksutavat, lisätietoja postituksesta sekä tarkat yhteystietomme. Voit halutessasi jatkaa lukemista, mutta yllä oleva tekstikin sisältää jo kaiken oleellisen.

MaksutavatVerkkopankkimaksu
Kätevimmin maksat verkkopankkitunnuksillasi tilauksen yhteydessä. Kaikki pankit käyvät: Nordea, OP, S-Pankki, Pop, Säästöpankit, Ålandsbanken, Danske Bank, Aktia ja Handelsbanken. Tilaus etenee näin: valitse tuotteet, ilmoita toimitusosoite ja lopuksi siirryt verkkopankkiisi maksamaan. Sitten tilaus on valmis. Pidä siis verkkopankkitunnukset valmiina kun teet tilauksen. Maksusi näkyy heti meillä ja tuotteet saadaan nopeammin postiin.

Maksaminen tapahtuu tietoturvallisesti Verifonen välityksellä salatussa yhteydessä. Verifone on markkinoiden johtava maksupäätetoimittaja Suomessa (palvelu toimii kuten muut suomalaiset maksuvälittäjät Paytrail ja Checkout).

Visa ja Mastercard debit ja credit (pankki ja luotto) ja myös kortti Visa Electron
Turvallisesti ja luotettavasti luottokortilla Visa ja Mastercard. Saat tuotteet ensin kotiin ja maksaminen tapahtuu tuttuun tapaan myöhemmin kotiin tulevalla luottokorttilaskulla. Myös kortin ominaisuus debit/pankki käy jos et halua maksaa luotolla. Maksu tietoturvallisesti salatussa yhteydessä Paytrail Oyj:n maksunvälityspalvelun kautta (myyjäyritys ei näe luottokorttisi tietoja ja niitä ei tallenneta mihinkään, turvallisinta näin). Voit maksaa myös Visa Electronilla jos olet aktivoinut korttisi verkkomaksuihin.

Mobiilimaksaminen
Pivo ja MobilePay ovat käytettävissä maksutapana.

Tilisiirto etukäteen
Jos teet tilauksen esim. työpaikalta ja verkkopankkitunnukset eivät ole nyt saatavilla, valitse maksutavaksi Tilisiirto etukäteen. Saat maksutiedot sähköpostiisi ja kun olet käynyt maksamassa verkkopankissa tai maksuautomaatilla, tilauksesi siirtyy käsittelyyn tilisiirron kirjauduttua S-Pankin tilillemme (viive 1-2 arkipäivää).

Walleyn (entinen Collector) ja Jouston laskut
Voit maksaa myös laskulla Jousto (laskutuslisä 2,95 e) sekä Walley/Collector (laskutuslisä 3,80 e). Katso lisätiedot tämän sivun loppuosasta yhtiökohtaisesti. Pieni laskutuslisä on selvästi edullisempi kuin postiennakon lisämaksu olisi. Saat tuotteet ensin kotiin ja rahoitusyhtiö lähettää sinulle myöhemmin laskun, jonka voi maksaa kerralla tai osissa.

Käteismaksu Turussa
Nouto toimipaikastamme Turusta Vahdontie/Lipunkantajankatu, voit maksaa paikan päällä käteisellä (ei korttimaksuja) tai etukäteen netissä tilauksen yhteydessä. Huom. noudettaessa tilaus tehtävä aina etukäteen, ilmoitamme kun tilauksesi tuotteet ovat noutovalmiina. Noudon ajankohta sovitaan etukäteen puhelimitse joustavasti tapauskohtaisesti.

Ulkomaan tilaukset
Ulkomaan tilauksista lisätietoja alempana tällä sivulla. Voit maksaa myös luottokortilla tai Paypal-tilin kautta tietoturvallisesti. Tilaukset sähköpostitse postimaksun tarkistamiseksi, kiitos. Postitamme paljon ulkomaille mutta verkkokauppa ei osaa laskea maakohtaisia postimaksuja automaattisesti painon mukaan. Postimaksu Eurooppaan on alkaen 7,50 euroa.
Toimituskulut

Toimituskulu on tasan 1,00 euroa per tilaus, ei muita kuluja. Lähettäjä maksaa loput Postin kulut puolestasi (etu voimassa toistaiseksi). Ulkomaan postitus Postin hinnaston mukaan.


Toimitustavat

Postitus

Tuotteet lähetetään 1 tai useana kirjelähetyksenä postiluukun 3 cm paksuusraja huomioiden. Näin tilaus tulee kätevästi suoraan kotiin, vastaanottajan ei tarvitse lähteä erikseen noutoreissulle postikonttoriin. Yli 3 cm paksuiset tuotteet ja isommat leffapinot lähetetään postipakettina eli nouto Postista.

Nouto Turusta
Varaston muutettua isompiin tiloihin, Turun keskustassa ei ole enää noutopistettä. Siksi suosittelemme toimitusta postitse. Jos kuitenkin haluaisit leffat noutaa (esim. kiire saada synttärilahja ajoissa), sekin onnistuu. Toimi silloin näin: tee tilaus etukäteen netissä tai puhelimitse. Tämän jälkeen noudamme leffat toimittajan varastosta. Leffat ovat noudettavissa yleensä seuraavana päivänä, usein jo samana päivänä klo 16 jälkeen. Noudon ajankohta sovitaan aina etukäteen puhelimitse joustavasti tapauskohtaisesti.

Huom. tärkeää huomata: tuotteet tulee siis aina tilata etukäteen, jotta ne ehditään noutamaan toimittajan varastolta. Normaalisti tuotteet postitetaan suoraan toimittajan varastolta, jossa ei ole miehitystä tai järjestelyä noutojen hoitamiseen. Meillä ei siis ole varsinaista noutopistettä, mutta tilauksesi voidaan siirtää noutoa varten Vahdontielle Lipunkantajankadulle (Runosmäki, Turku). Tässä osoitteessa ei muuta asiakaskäyntiä (alaovet lukossa), mutta olet tervetullut noutamaan tuotteet kun ajankohdasta on ensin etukäteen puhelimitse sovittu. Kulujen karsimisen ansiosta postitusmaksu on poikkeuksellisen edullinen eli 1,00 euroa per tilaus.


Toimitusaika 2-5 arkipäivää

Lähes aina tuotteet postitetaan seuraavan arkipäivän aikana. Kirjeen toimitusaika on nykyään 1 viikko, välillä tulee nopeamminkin perille. Jos tilaat 5 elokuvaa tai enemmän, postitamme postipakettina, jolloin normaali toimitusaika on 2-3 arkipäivää. Tämä on hyvä vaihtoehto jos tilauksella on kova kiire. Jos esim. tilaat maanantaina aamupäivällä ja maksat heti verkkopankkimaksulla, tuotteet ovat sinulla 95% varmasti viikonloppuun mennessä postipakettina. Usein nopeampikin toimitus onnistuu kun tuotteet postitetaan nopeasti Postin kautta. Ilmoitamme sähköpostitse kun tilaus on postitettu. Arvioitu toimitusaika on enintään 1 viikko pankkien ja Postin viiveet huomioiden. Jos tarvitset esim. synttärilahjan ehdottomasti seuraavaksi päiväksi ja haluaisit sen noutaa, soittele etukäteen p. 02 4802 6680 tai 0400 644 995 niin yritetään järjestää asia.

Ilmoitamme sähköpostitse kun tilaus on postitettu. Sähköpostista näet tarkemmat yksityiskohdat postituspäivästä. Sähköpostiviesti saattaa joskus päätyä roskapostikansioosi, joten muista tarkistaa myös sieltä jos viestiä ei näy.

Myyntialue Suomi + myös muut maat
                    

Verkkokaupasta voit tilata Suomeen. Ulkomaille postitamme myös erittäin mielellämme, mutta tilaus tulee tehdä sähköpostin kautta info@lastenleffat.fi postimaksun tarkistamiseksi (verkkokauppa ei pysty laskemaan oikeaa postimaksua ulkomaille maakohtaisesti painon mukaan automaattisesti). Ulkomailta voit maksaa tilisiirtona euroissa, luottokortilla sekä Paypal-tililtä tietoturvallisesti salatun yhteyden kautta.

Vinkki: ulkomaan postimaksu on yleensä aavistuksen arvokkaampi. Siksi voimme halutessasi postittaa leffat ilman muovikoteloita suojataskujen ja tuplapahvin sisällä. Voit säilyttää elokuvia kotona näissä sitä varten suunnitelluissa suojataskuissa. Leffojen kansipaperit saat myös postilähetyksen mukana. Tulevat varmasti ehjänä perille kun erittäin hyvin pakataan. Todella paljon on näin postitettu yli 10 vuoden ajan ja kaikki levyt ovat tulleet ehjänä perille. Näin voimme postittaa jopa n. 7 dvd-elokuvaa 7,50 euron postimaksulla Eurooppaan ja Euroopan ulkopuolelle 17,50 eurolla lentopostina. Lähetyksen paino- ja paksuusraja huomioidaan tarkasti paketoinnissa. Kun tietty paksuus ei ylity, leffat voidaan postittaa normaalin kirjelähetyksen mitoin. Jos paksuusraja ylittyy, muuttuu lähetys maksikirjeeksi/postipaketiksi ja postimaksu nousee huomattavasti. Näin on yleensä toimittu ulkomaan lähetysten kanssa varsinkin Euroopan ulkopuolelle. Jos haluaisit 1 tietyn elokuvan, se voidaan postittaa kirjeenä koteloineen paksuusrajan ylittymättä esim. Saksaan tai muualle Eurooppaan 7,50 e hinnalla. Toisaalta postipaketti seurantakoodilla on todella kätevä: samaan pakettiin 2 kg painorajalla mahtuu yli 10 elokuvaa, jolloin postimaksu per elokuva on jo melkoisen kohtuullinen. Edullisin postimaksu postipaketille on Saksaan 20,90 e. Euroopan ulkopuolelle Posti.fi 2 kg postipaketin hinta on 45,90/59,90 euron paketin korkeudesta riippuen. Lue lisää ulkomaan postituksista sivun ylälaidan kohdasta "Usein kysyttyä" tai klikkaa tätä linkkiä siirtyäksesi lukemaan kyseistä sivua. Ole yhteydessä, kerromme mielellämme lisää fiksuista tavoista postittaa kohtuullisin postimaksuin elokuvia ulkomaille.

Tuotteiden palautus

Tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Tuotteen tulee olla käyttämätön ja suojakelmua (sinetti) ei saa avata. Saat tarkemmat palautusohjeet ja hyvityskoodin sähköpostitse asiakaspalvelustamme. Toimitamme vain priimakuntoista tavaraa ja tuotteet pakataan huolellisesti kuplamuoviin ja pakkauspahviin. Jos kuitenkin löydät jotain huomautettavaa, ilmoitathan ystävällisesti asiasta. Tuotteen palauttaminen on asiakkaalle maksutonta, myyjä maksaa aiheutuvat postikulut. Ennen palauttamista on kuitenkin oltava yhteydessä asiakaspalveluumme, niin lähetämme Sinulle palautuskuoren. Emme lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia, koska Postin kulut ovat moninkertaiset tällä lähetystavalla.

Yhteystiedot

Ystävällinen asiakaspalvelu auttaa mielellään kaikissa tilausasioissa:

- Sähköpostilla osoitteessa info@lastenleffat.fi
- Lankapuhelin 02 4802 6680
- Matkapuhelin 0400 644 995 / verkkokaupan yhteyshenkilö Markus Ruohonen

Postiosoite:
Lastenleffat.fi Netstore
Nordwest Finland
Lipunkantajankatu 5 C 44
20360 Turku

www.nordwest.fi


--------------------


Laskulla maksamisen ja mobiilimaksamisen tarkat tuotetiedot yhtiökohtaisesti:

---

Walley Lasku (entinen Collector), laskutusmaksu 3,80 e, vaihtoehtona myös Osamaksu

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla tai osamaksulla yhteistyössä Walley:n kanssa. Tilauksen jälkeen Walley lähettää sinulle laskun seuraavana pankkipäivänä PDF-tiedostona sähköpostiisi. Laskun eräpäivä on 30 päivän kuluttua tilauksesta. Tarkista myös roskapostikansiosi jos viestiä ei ala näkymään. Kätevimmin saat laskun tiedot kirjautumalla sisään my.walley.fi

Voit maksaa koko laskun summan kerralla tai, jos sinulle on myönnetty mahdollisuus maksaa tililuotolla, jakaa maksu pienempiin osiin maksamalla vähintään laskulla näkyvän vähimmäissumman eräpäivään mennessä. Laskun osissa maksaminen edellyttää, että laskun saatuasi allekirjoitat luottosopimuksen Walleyn kanssa kirjautumalla Omille sivuille oma.walley.fi.

Kun valitset laskulla tai tililuotolla maksamisen, voit tehdä tilauksen ainoastaan Väestörekisterissä olevaan vakituiseen osoitteeseesi. Sinun tulee olla vähintään 18-vuotias tilaushetkellä ja Walley tekee luottotietojesi tarkistuksen tilauksen yhteydessä. Viivästyneistä maksuista peritään lainmukaiset muistutusmaksut ja perintäkulut sekä korkoa viivästyneeltä ajalta.

Lisätietoja: oma.walley.fi

---

Jousto, laskutuspalkkio 2,90 e

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi turvallisesti ja nopeasti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti.

Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Ostokseen lisätään 2,90 euron laskutuslisä. Laskun saatuasi voit päättää, maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36 erässä, alkaen 9,90 e/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 e/kk ja luottokorko 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30-3000 euron ostoksia.

Joustolla ostaminen on turvallista. Ensimmäisen ostoksen yhteydessä teet vahvan sähköisen tunnistautumisen. Palaavana asiakkaana voit tunnistautua helposti puhelimeen lähetettävän kertakäyttöisen koodin avulla. Jokaisen ostoksen yhteydessä teemme reaaliaikaisen ja automatisoidun luottopäätöksen. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lasku toimitetaan sähköpostitse. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy.

Lue lisää Joustosta: jousto.com.

---

Mobiilimaksutavat

---

OP:n Pivo Maksunappi

Pivo Maksunappi on Pivo-sovelluksessa toimiva palvelu, jolla maksaja voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun Pivo-sovelluksessa.

OP Ryhmän maksaja hyväksyy Pivo Maksunapilla tilisiirron pankkitililtään maksunvälittäjän tai verkkokauppiaan tilille. Maksu toteutetaan pankkitiliin liittyvien Maksujenvälityksen yleisten ehtojen mukaisesti.

Muu pankin maksaja hyväksyy korttiehtojen mukaisen korttimaksun verkkokauppiaalle tai maksunvälittäjälle Sähköisellä maksulomakkeella. Lomake sisältää etämaksun edellyttämät kortin maksutiedot. Maksuun sovelletaan kortin myöntäjän ja kortinhaltijan välisiä korttiehtoja.

Maksaja ei voi enää peruuttaa tai muuttaa maksua sen jälkeen, kun se on hyväksytty.

Tarkemmat löytyvät Pivon sivuilta, pivolompakko.fi/ehdot.html

---

MobilePay

Maksuehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla, mobilepay.fi/fi-fi/Pages/faq.aspx


--------------------

Tietosuojaseloste (EU:n tietosuojalain edellyttämät yleisluontoiset tiedot), päivitetty viimeksi 18.3.2024


Rekisterinpitäjä ja sen yhteystiedot

Lastenleffat.fi Netstore, Nordwest Finland (y-tunnus: 1498044-1)

Lipunkantajankatu 5 C 44

20360 Turku

info@lastenleffat.fi


Mitä tietoja minusta kerätään?

Asiakasrekisteriin tallennetaan tilauksen toimittamisen kannalta välttämättömät tiedot.

Asiakasrekisteriin tallennetaan asiakkaan etunimi, sukunimi, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maa, sähköpostiosoite, puhelinnumero, asioidessa käytetty kieli, asioidessa käytetty valuutta. Yritysasiakkaalta tallennetaan lisäksi yrityksen nimi, y-tunnus ja alv-tunnus.

Lisäksi verkkokaupan tilaustietoihin tallennetaan asiakkaan tilauksen yhteydessä antamat tiedot, kuten tilauksen tuotesisältö, maksutapa ja toimitustapa.


Mihin henkilötietoja käytetään?

Henkilötietoja käytetään:

  • Asiakassuhteen hoitamiseen
  • Tilauksen toimitukseen ja käsittelyyn, sekä arkistointiin
  • Tilastollisiin tarkoituksiin
  • Markkinointitarkoituksiin

Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on sopimus, suostumus tai oikeutettu etu.

Henkilötietojen käsittelyssä on huomioitu 25.5.2018 alkaen noudatettavan EU:n tietosuoja-asetuksen asettamat vaatimukset.


Kuinka kauan henkilötietojani säilytetään?

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan, kuin on tarpeellista rekisterin käyttötarkoitusten toteuttamiseksi.

Lisäksi joitain tietoja voidaan säilyttää kauemmin niiltä osin kuin se on tarpeen laissa asetettujen velvollisuuksien, kuten kirjanpitoa ja kuluttajakauppaa koskevien vastuiden hoitamiseksi. Mitään tietoja ei säilytetä missään muodossa kun 10 vuotta on kulunut ostotapahtumasta, sen jälkeen et voi siis enää kysyä ostamistasi tuotteista lisätietoja vaikka tarvetta olisi.


Tietojen luovutus kolmansille osapuolille

Luovutamme henkilötietoja logistiikka- ja maksupalvelua hoitaville yhteistyökumppaneille, verkkokauppamme toiminnan mahdollistamiseksi. Esim. Posti Oy tarvitsee toimitusosoitteesi, jotta lähetys voidaan toimittaa sinulle.


Asiakkaan oikeudet. Asiakkaana sinulla on seuraavat oikeudet:

  • Tarkistusoikeus
  • Oikaisuoikeus
  • Oikeus peruuttaa suostumus
  • Poisto-oikeus


Elokuvien heinäkuun tuotekuvaston näet klikkaamalla:

Tuotekatalogi kesä 2024 nettiversiona selattavissa läpi

Muistatko Kirahvin ihanat eläintarinat omasta lapsuudestasi? Vieläkin saatavilla tallenteina.

Karhuherra, jolle sattuu ja tapahtuu aina kaikenlaista... Mikä mahtoikaan olla tämän hupaisan hahmon nimi?

Lähdetään yhdessä tutkimusmatkalle ja opitaan esim. avaruudesta tai maapallosta.

Korallifisut on vanha TV:n animaatiosarja menneiltä vuosikymmeneltä, muistatko vielä?

Vihaisten lintujen omassa pitkässä elokuvassa riittää menoa ja meininkiä. Jos et ole vielä nähnyt, suosittelemme.