Tilaaminen on helppoa ja yksinkertaista. Reilun kauppatavan aakkoset:

A. Ei rekisteröitymistä
B. Ei ostovelvoitteita myöhemmin
C. Toimituskulu 1,00 € per tilaus (etu voimassa toistaiseksi)

Tilauksen tekeminen pähkinänkuoressa
Voit tilata dvd-elokuvia nettikaupan ostoskorin kautta, sähköpostitse ja puhelimitse. Valitse toivomasi maksutapa. Saat tilausvahvistuksen/laskun sähköpostiisi. Posti tuo leffat kotiovellesi tai Postiin 2-5 arkipäivän kuluessa maksutavasta riippuen.

Alla on kerrottu tarkemmin maksutavat, lisätietoja postituksesta sekä tarkat yhteystietomme. Voit halutessasi jatkaa lukemista, mutta yllä oleva tekstikin sisältää jo kaiken oleellisen.

MaksutavatMash Lasku
Laskulla, maksukulu 0,00 e ja korko 0%. Saat 45 päivää maksuaikaa. Kun maksat laskun eräpäivään mennessä, et siis maksa mitään korkoa tai kulua, vain verkkokaupan tilauksesi euromäärän. Mashin ehdot: minimiostos laskulla 10 euroa ja tilaajan ikä yli 20 vuotta.

Verkkopankkimaksu
Kätevimmin maksat verkkopankkitunnuksillasi tilauksen yhteydessä. Kaikki pankit käyvät: Nordea, OP, S-Pankki, Pop, Säästöpankit, Ålandsbanken, Danske Bank, Aktia ja Handelsbanken. Tilaus etenee näin: valitse tuotteet, ilmoita toimitusosoite ja lopuksi siirryt verkkopankkiisi maksamaan. Sitten tilaus on valmis. Pidä siis verkkopankkitunnukset valmiina kun teet tilauksen. Maksusi näkyy heti meillä ja tuotteet saadaan nopeammin postiin.

Maksaminen tapahtuu tietoturvallisesti Verifonen välityksellä salatussa yhteydessä. Verifone on markkinoiden johtava maksupäätetoimittaja Suomessa (palvelu toimii kuten muut suomalaiset maksuvälittäjät Paytrail ja Checkout).

Visa ja Mastercard debit ja credit (pankki ja luotto) ja myös kortti Visa Electron ja Masterpass
Turvallisesti ja luotettavasti luottokortilla Visa ja Mastercard. Saat tuotteet ensin kotiin ja maksaminen tapahtuu tuttuun tapaan myöhemmin kotiin tulevalla luottokorttilaskulla. Myös kortin ominaisuus debit/pankki käy jos et halua maksaa luotolla. Maksu tietoturvallisesti salatussa yhteydessä Checkout Finlandin maksunvälityspalvelun kautta (myyjäyritys ei näe luottokorttisi tietoja ja niitä ei tallenneta mihinkään, turvallisinta näin). Voit maksaa myös Visa Electronilla ja Masterpassilla.

Mobiilimaksaminen
Pivo ja MobilePay ovat käytettävissä maksutapana.

Tilisiirto etukäteen
Jos teet tilauksen esim. työpaikalta ja verkkopankkitunnukset eivät ole nyt saatavilla, valitse maksutavaksi Tilisiirto etukäteen. Saat maksutiedot sähköpostiisi ja kun olet käynyt maksamassa verkkopankissa tai maksuautomaatilla, tilauksesi siirtyy käsittelyyn tilisiirron kirjauduttua S-Pankin tilillemme (viive 1-2 arkipäivää).

Collectorin ja Jouston laskut
Voit maksaa myös laskulla Collector (laskutuslisä 2,95 e) sekä Jousto (laskutuslisä 2,90 e). Katso lisätiedot tämän sivun loppuosasta yhtiökohtaisesti. Pieni laskutuslisä on selvästi edullisempi kuin postiennakon lisämaksu olisi. Saat tuotteet ensin kotiin ja rahoitusyhtiö lähettää sinulle myöhemmin laskun, jonka voi maksaa kerralla tai osissa.

Käteismaksu Turussa
Nouto toimipaikastamme Turusta Vahdontie/Lipunkantajankatu, voit maksaa paikan päällä käteisellä (ei korttimaksuja) tai etukäteen netissä tilauksen yhteydessä. Huom. noudettaessa tilaus tehtävä aina etukäteen, ilmoitamme kun tilauksesi tuotteet ovat noutovalmiina. Noudon ajankohta sovitaan etukäteen puhelimitse joustavasti tapauskohtaisesti.

Ulkomaan tilaukset
Ulkomaan tilauksista lisätietoja alempana tällä sivulla. Voit maksaa myös luottokortilla tai Paypal-tilin kautta tietoturvallisesti. Tilaukset sähköpostitse postimaksun tarkistamiseksi, kiitos. Postitamme paljon ulkomaille mutta verkkokauppa ei osaa laskea maakohtaisia postimaksuja automaattisesti painon mukaan. Postimaksu Eurooppaan on alkaen 5,10 euroa.
Toimituskulut

Toimituskulu on tasan 1,00 euroa per tilaus, ei muita kuluja. Lähettäjä maksaa loput Postin kulut puolestasi (etu voimassa toistaiseksi). Ulkomaan postitus Postin hinnaston mukaan.


Toimitustavat

Postitus

Tuotteet lähetetään 1 tai useana kirjelähetyksenä postiluukun 3 cm paksuusraja huomioiden. Näin tilaus tulee kätevästi suoraan kotiin, vastaanottajan ei tarvitse lähteä erikseen noutoreissulle postikonttoriin. Yli 3 cm paksuiset tuotteet ja isommat leffapinot lähetetään postipakettina eli nouto Postista.

Nouto Turusta
Varaston muutettua isompiin tiloihin, Turun keskustassa ei ole enää noutopistettä. Siksi suosittelemme toimitusta postitse. Jos kuitenkin haluaisit leffat noutaa (esim. kiire saada synttärilahja ajoissa), sekin onnistuu. Toimi silloin näin: tee tilaus etukäteen netissä tai puhelimitse. Tämän jälkeen noudamme leffat toimittajan varastosta. Leffat ovat noudettavissa yleensä seuraavana päivänä, usein jo samana päivänä klo 16 jälkeen. Noudon ajankohta sovitaan aina etukäteen puhelimitse joustavasti tapauskohtaisesti.

Huom. tärkeää huomata: tuotteet tulee siis aina tilata etukäteen, jotta ne ehditään noutamaan toimittajan varastolta. Normaalisti tuotteet postitetaan suoraan toimittajan varastolta, jossa ei ole miehitystä tai järjestelyä noutojen hoitamiseen. Meillä ei siis ole varsinaista noutopistettä, mutta tilauksesi voidaan siirtää noutoa varten Vahdontielle Lipunkantajankadulle (Runosmäki, Turku). Tässä osoitteessa ei muuta asiakaskäyntiä (alaovet lukossa), mutta olet tervetullut noutamaan tuotteet kun ajankohdasta on ensin etukäteen puhelimitse sovittu. Kulujen karsimisen ansiosta postitusmaksu on poikkeuksellisen edullinen eli 1,00 euroa per tilaus.


Toimitusaika 2-5 arkipäivää

Lähes aina tuotteet postitetaan seuraavan arkipäivän aikana. Jos esim. tilaat maanantaina ja maksat heti verkkopankkimaksulla, tuotteet ovat sinulla 95% varmasti viikonloppuun mennessä. Usein nopeampikin toimitus onnistuu kun tuotteet postitetaan nopeasti Postin kautta. Ilmoitamme sähköpostitse kun tilaus on postitettu. Arvioitu toimitusaika on enintään 1 viikko pankkien ja Postin viiveet huomioiden. Jos tarvitset esim. synttärilahjan ehdottomasti seuraavaksi päiväksi, soittele etukäteen p. 02-48026680 tai 0400644995 niin yritetään järjestää asia.

Ilmoitamme sähköpostitse kun tilaus on postitettu. Sähköpostista näet tarkemmat yksityiskohdat postituspäivästä. Sähköpostiviesti saattaa joskus päätyä roskapostikansioosi, joten muista tarkistaa myös sieltä jos viestiä ei näy.

Myyntialue Suomi + myös muut maat
                   

Verkkokaupasta voit tilata Suomeen. Ulkomaille postitamme myös erittäin mielellämme, mutta tilaus tulee tehdä sähköpostin kautta info@lastenleffat.fi postimaksun tarkistamiseksi (verkkokauppa ei pysty laskemaan oikeaa postimaksua ulkomaille maakohtaisesti painon mukaan automaattisesti). Ulkomailta voit maksaa tilisiirtona euroissa, luottokortilla sekä Paypal-tililtä tietoturvallisesti salatun yhteyden kautta.

Vinkki: ulkomaan postimaksu on yleensä melko kallis. Siksi voimme halutessasi postittaa leffat ilman muovikoteloita suojataskujen ja tuplapahvin sisällä. Voit säilyttää elokuvia kotona näissä sitä varten suunnitelluissa suojataskuissa. Leffojen kansipaperit saat myös postilähetyksen mukana. Tulevat varmasti ehjänä perille kun erittäin hyvin pakataan. Todella paljon on näin postitettu yli 10 vuoden ajan ja kaikki levyt ovat tulleet ehjänä perille. Näin voimme postittaa jopa n. 7-8 dvd-elokuvaa 5,10 euron postimaksulla Eurooppaan ja Euroopan ulkopuolelle 12,50 eurolla lentopostina, economynä edullisemmin. Lähetyksen paino- ja paksuusraja huomioidaan tarkasti paketoinnissa. Kun tietty paksuus ei ylity, leffat voidaan postittaa normaalin kirjelähetyksen mitoin. Jos paksuusraja ylittyy, muuttuu lähetys maksikirjeeksi ja postimaksu nousee huomattavasti. Näin on yleensä toimittu ulkomaan lähetysten kanssa varsinkin Euroopan ulkopuolelle. Ole yhteydessä, kerromme mielellämme lisää fiksuista tavoista postittaa kohtuullisin postimaksuin elokuvia ulkomaille.

Tuotteiden palautus

Tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Tuotteen tulee olla käyttämätön ja suojakelmua (sinetti) ei saa avata. Saat tarkemmat palautusohjeet ja hyvityskoodin sähköpostitse asiakaspalvelustamme. Toimitamme vain priimakuntoista tavaraa ja tuotteet pakataan huolellisesti kuplamuoviin ja pakkauspahviin. Jos kuitenkin löydät jotain huomautettavaa, ilmoitathan ystävällisesti asiasta. Tuotteen palauttaminen on asiakkaalle maksutonta, myyjä maksaa aiheutuvat postikulut. Ennen palauttamista on kuitenkin oltava yhteydessä asiakaspalveluumme, niin lähetämme Sinulle palautuskuoren. Emme lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia, koska Postin kulut ovat moninkertaiset tällä lähetystavalla.

Yhteystiedot

Ystävällinen asiakaspalvelu auttaa mielellään kaikissa tilausasioissa:

- Sähköpostilla osoitteessa info@lastenleffat.fi
- Lankapuhelin 02-48026680
- Matkapuhelin 0400644995 / verkkokaupan yhteyshenkilö Markus Ruohonen

Postiosoite:
Lastenleffat.fi Netstore
Nordwest Finland
Lipunkantajankatu 5 C 44
20360 Turku

www.nordwest.fi


--------------------


Laskulla maksamisen ja mobiilimaksamisen tarkat tuotetiedot yhtiökohtaisesti:

---

Mash Lasku, laskutuslisä 0,00 e, vaihtoehtona myös Osamaksu

Perinteinen paperilasku on helppo ja luotettava maksutapa. Saat 45 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa kun maksat laskusi koko euromäärän eräpäivään mennessä. Tällöin maksat siis vain verkkokaupan tilauksesi euromäärän, et mitään muuta.

Mashin sivuille pääset selaamaan maksutietojasi
https://www.mash.com/fi/login

Mash-osamaksu
Jos et halua maksaa koko laskua eräpäivään mennessä, se muuttuu osamaksuksi alla olevin lisätiedoin:

* Osamaksulla maksat hankintasi turvallisesti ja näppärästi erissä.
* Voit valita maksuajaksi joko 3, 6, 9, 12, 18 tai 24 kuukautta.
* Osamaksun erät laskutetaan 30 päivän välein. Maksaminen hoituu siis kuukauden välein nopeasti ja helposti.
* Käsittelymaksu 3,90 €/kk, vuosikorko 19,90 %, ei muita kuluja.

Esimerkki: Arvoltaan 2 000 € ostoksen todellinen vuosikorko on 26,44 % maksuajan ollessa 12 kk. Kokonaishinnaksi tulee 2 265,75 € (sis. kaikki kulut).

---

Collector Lasku, laskutusmaksu 2,95 e, vaihtoehtona myös Osamaksu

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla tai osamaksulla yhteistyössä Collector Bank AB:n kanssa.

Kun asiakas valitsee maksutavaksi lasku- ja osamaksuvaihtoehdon, hän saa automaattisesti korotonta maksuaikaa seuraavan kuukauden viimeiseen päivään asti. Asiakas voi maksaa koko summan kerralla tai jakaa maksun pienempiin eriin eriin solmimalla Collector Bankin kanssa tililuottoa koskevan sopimuksen. Laskut erääntyvät joka kuukauden viimeinen päivä, joten asiakkaalla voi olla jopa 60 päivää aikaa maksaa laskunsa. Laskuun lisätään 2,95 euron laskutusmaksu.

Laskulla tai osamaksulla on mahdollista maksaa tuotteita 5000 eurolla ja takaisinmaksuaika on 36 kk. Nimellinen vuosikorko on 26,4 %.

Laskun saadessaan asiakas voi valita osamaksun maksamalla kuukauden vähimmäissumman, joka ilmenee hänen laskustaan, sekä lähettämällä Collector Bankille allekirjoitetun tililuottosopimuksen laskun eräpäivään mennessä. Luottosopimuksen voi lähettää joko kirjepostina (Box 11 914, 404 39 Göteborg, Ruotsi) tai skannattuna sähköpostitse (contactcenter@collectorbank.fi). Luottosopimus sekä yleiset ehdot ja vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot (SECCI) ovat saatavilla Collector Bankin Omat Sivut -portaalissa (oma.collector.fi).

Laskulla tai osamaksulla maksavan asiakkaan tulee olla vähintään 20-vuotias ja teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä korkoa 2,2 % kuukaudessa viivästyneeltä ajalta.

Lisätietoja: collector.fi

---

Jousto, laskutuspalkkio 2,90 e

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi turvallisesti ja nopeasti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti.

Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Ostokseen lisätään 2,90 euron laskutuslisä. Laskun saatuasi voit päättää, maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36 erässä, alkaen 9,90 e/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 e/kk ja luottokorko 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30-3000 euron ostoksia.

Joustolla ostaminen on turvallista. Ensimmäisen ostoksen yhteydessä teet vahvan sähköisen tunnistautumisen. Palaavana asiakkaana voit tunnistautua helposti puhelimeen lähetettävän kertakäyttöisen koodin avulla. Jokaisen ostoksen yhteydessä teemme reaaliaikaisen ja automatisoidun luottopäätöksen. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lasku toimitetaan sähköpostitse. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy.

Lue lisää Joustosta: jousto.com.

---

Mobiilimaksutavat

---

OPn Pivo Maksunappi

Pivo Maksunappi on Pivo-sovelluksessa toimiva palvelu, jolla maksaja voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun Pivo-sovelluksessa.

OP Ryhmän maksaja hyväksyy Pivo Maksunapilla tilisiirron pankkitililtään maksunvälittäjän tai verkkokauppiaan tilille. Maksu toteutetaan pankkitiliin liittyvien Maksujenvälityksen yleisten ehtojen mukaisesti.

Muu pankin maksaja hyväksyy korttiehtojen mukaisen korttimaksun verkkokauppiaalle tai maksunvälittäjälle Sähköisellä maksulomakkeella. Lomake sisältää etämaksun edellyttämät kortin maksutiedot. Maksuun sovelletaan kortin myöntäjän ja kortinhaltijan välisiä korttiehtoja.

Maksaja ei voi enää peruuttaa tai muuttaa maksua sen jälkeen, kun se on hyväksytty.

Tarkemmat löytyvät Pivon sivuilta, pivolompakko.fi/ehdot.html

---

MobilePay

Maksuehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla, mobilepay.fi/fi-fi/Pages/faq.aspx

---

Masterpass

Maksuehdot ovat tarjolla Masterpassin sivuilla, masterpass.com/assets/pdf/masterpassoperatingrules.pdf

---

GSM-maksaminen

Ainapay

Ainapay-maksamista käyttävältä asiakkaalta tuotteen summa peritään puhelinlaskussa, ja puhelinoperaattori tai muu palveluntarjoaja tilittää maksun verkkokauppiaan Checkout-tilille. Maksaminen tapahtuu soittamalla tiettyyn maksunumeroon.

Asiakas voi ostaa yhdellä ostotapahtumalla korkeintaan 43,62 euron suuruisella summalla. Puhelinlaskulla asiakkaan maksutapahtumaan lisätään operaattorin kustannukset. Enimmillään asiakas voi ostaa kuukauden aikana korkeintaan n. 100 euron edestä. Ostoksia voi tehdä maksimissaan kaksi kappaletta päivässä. Palvelun tarjoaa Ainapay Oy.


--------------------

Tietosuojaseloste, päivitetty viimeksi 30.9.2019


Rekisterinpitäjä ja sen yhteystiedot

Lastenleffat.fi Netstore, Nordwest Finland (y-tunnus: 1498044-1)

Lipunkantajankatu 5 C 44

20360 Turku

info@lastenleffat.fi


Mitä tietoja minusta kerätään?

Asiakasrekisteriin tallennetaan tilauksen toimittamisen kannalta välttämättömät tiedot.

Asiakasrekisteriin tallennetaan asiakkaan etunimi, sukunimi, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maa, sähköpostiosoite, puhelinnumero, asioidessa käytetty kieli, asioidessa käytetty valuutta. Yritysasiakkaalta tallennetaan lisäksi yrityksen nimi, y-tunnus ja alv-tunnus.

Lisäksi verkkokaupan tilaustietoihin tallennetaan asiakkaan tilauksen yhteydessä antamat tiedot, kuten tilauksen tuotesisältö, maksutapa ja toimitustapa.


Mihin henkilötietoja käytetään?

Henkilötietoja käytetään:

  • Asiakassuhteen hoitamiseen
  • Tilauksen toimitukseen ja käsittelyyn, sekä arkistointiin
  • Tilastollisiin tarkoituksiin
  • Markkinointitarkoituksiin

Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on sopimus, suostumus tai oikeutettu etu.

Henkilötietojen käsittelyssä on huomioitu 25.5.2018 alkaen noudatettavan EU:n tietosuoja-asetuksen asettamat vaatimukset.


Kuinka kauan henkilötietojani säilytetään?

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan, kuin on tarpeellista rekisterin käyttötarkoitusten toteuttamiseksi.

Lisäksi joitain tietoja voidaan säilyttää kauemmin niiltä osin kuin se on tarpeen laissa asetettujen velvollisuuksien, kuten kirjanpitoa ja kuluttajakauppaa koskevien vastuiden hoitamiseksi.


Tietojen luovutus kolmansille osapuolille

Luovutamme henkilötietoja logistiikka- ja maksupalvelua hoitaville yhteistyökumppaneille, verkkokauppamme toiminnan mahdollistamiseksi. Esim. Posti Oy tarvitsee toimitusosoitteesi, jotta lähetys voidaan toimittaa sinulle.


Asiakkaan oikeudet. Asiakkaana sinulla on seuraavat oikeudet:

  • Tarkistusoikeus
  • Oikaisuoikeus
  • Oikeus peruuttaa suostumus
  • Poisto-oikeus


Lehtien lokakuun uudet hyvät tutustumisedut selattavissa:

Aku Ankka     Seiska     Prinsessa     Ankkalinna     7 päivää     Katso     Kodin Kuvalehti

Seiska     Me Naiset     Pelit     V8 Magazine     Koti ja Keittiö     Fit     GTi     Cosmopolitan

Suuri Käsityö     Oma Aika     Glorian Koti     Gloria     Hyvä Terveys     Glorian Ruoka ja viini

Sport     ET     KuntoPlus     Tiede     Historia     Tieteen Kuvalehti     Tee Itse     Plaza Koti

National Geographic     Antiikki ja Design     Hifimaailma     GEO     Oma Aika     AutoBild

Muistatko, missä sarjakuvassa ja animaatiossa ratkaistiin erilaisia arvoituksia? Vinkki: katso kuva alla.

Seikkaileva tyttö, apina-kaveri ja opettelemme samalla hieman englantia... Mikä mahtoikaan olla tämän tytön nimi?

Kaikkien tuntema possuperhe tykkää pomppia kuralätäköissä ja tehdä kaikenlaista mielenkiintoista. Tule sinäkin mukaan.

Postimies lähtee taas jakokierrokselleen kissansa kanssa. Hyppäisitkö kyytiin katsomaan, että mitä tänään tapahtuu?

Vihaisten lintujen omassa pitkässä elokuvassa riittää menoa ja meininkiä. Jos et ole vielä nähnyt, suosittelemme.