Tilaaminen on helppoa ja yksinkertaista. Reilun kauppatavan aakkoset:

A. Ei rekisteröitymistä
B. Ei ostovelvoitteita myöhemmin
C. Toimituskulu 1,00 € per tilaus (etu voimassa toistaiseksi)

Tilauksen tekeminen pähkinänkuoressa
Voit tilata dvd-elokuvia nettikaupan ostoskorin kautta, sähköpostitse ja puhelimitse. Valitse toivomasi maksutapa. Saat tilausvahvistuksen/laskun sähköpostiisi. Posti tuo leffat kotiovellesi tai Postiin 2-5 arkipäivän kuluessa maksutavasta riippuen.

Alla on kerrottu tarkemmin maksutavat, lisätietoja postituksesta sekä tarkat yhteystietomme. Voit halutessasi jatkaa lukemista, mutta yllä oleva tekstikin sisältää jo kaiken oleellisen.

MaksutavatVerkkopankkimaksu
Kätevimmin maksat verkkopankkitunnuksillasi tilauksen yhteydessä. Kaikki pankit käyvät: Nordea, OP, S-Pankki, Pop, Säästöpankit, Ålandsbanken, Danske Bank, Aktia ja Handelsbanken. Tilaus etenee näin: valitse tuotteet, ilmoita toimitusosoite ja lopuksi siirryt verkkopankkiisi maksamaan. Sitten tilaus on valmis. Pidä siis verkkopankkitunnukset valmiina kun teet tilauksen. Maksusi näkyy heti meillä ja tuotteet saadaan nopeammin postiin.

Maksaminen tapahtuu tietoturvallisesti suomalaisen Finqu Payn välityksellä salatussa yhteydessä (toimii kuten muut suomalaiset maksuvälittäjät Paytrail ja Checkout).

Collectorin lasku
Voit maksaa myös Collectorin laskulla. Collector Bank varmistaa tilaajan yhteystiedot tilausvaiheessa, pidä siis verkkopankkitunnukset valmiina tätä varten. Laskutuslisä 2,95 e. Saat tuotteet ensin verkkokaupasta kotiin ja Collector toimittaa laskunsa asiakkaalle vasta myöhemmin.  

Tilisiirto etukäteen 
Jos teet tilauksen esim. työpaikalta ja verkkopankkitunnukset eivät ole nyt saatavilla, valitse maksutavaksi Tilisiirto etukäteen. Saat maksutiedot sähköpostiisi ja kun olet käynyt maksamassa verkkopankissa tai maksuautomaatilla, tilauksesi siirtyy käsittelyyn tilisiirron kirjauduttua S-Pankin tilillemme (viive 1-2 arkipäivää).

Käteismaksu Turussa 
Nouto toimipaikastamme Turusta Vahdontie/Lipunkantajankatu, voit maksaa paikan päällä käteisellä (ei korttimaksuja) tai etukäteen verkkopankissa tilauksen yhteydessä. Huom. noudettaessa tilaus tehtävä aina etukäteen, ilmoitamme kun tilauksesi tuotteet ovat noutovalmiina. Noudon ajankohta sovitaan etukäteen puhelimitse joustavasti tapauskohtaisesti.

Ulkomaan tilaukset
Ulkomaan tilauksista lisätietoja sivun alalaidassa. Voit maksaa myös luottokortilla tai Paypal-tilin kautta tietoturvallisesti. Tilaukset sähköpostitse postimaksun tarkistamiseksi, kiitos. Postitamme paljon ulkomaille mutta verkkokauppa ei osaa laskea maakohtaisia postimaksuja automaattisesti painon mukaan. Postimaksu Eurooppaan on alkaen 4,50 euroa.


 

Toimituskulut

Toimituskulu on tasan 1,00 euroa per tilaus, ei muita kuluja. Lähettäjä maksaa loput Postin kulut puolestasi (etu voimassa toistaiseksi). Ulkomaan postitus Postin hinnaston mukaan.


Toimitustavat

Postitus

Tuotteet lähetetään 1 tai useana kirjelähetyksenä postiluukun 3 cm paksuusraja huomioiden. Näin tilaus tulee kätevästi suoraan kotiin, vastaanottajan ei tarvitse lähteä erikseen noutoreissulle postikonttoriin. Yli 3 cm paksuiset tuotteet ja isommat leffapinot lähetetään postipakettina eli nouto Postista.

Nouto Turusta
Varaston muutettua isompiin tiloihin, Turun keskustassa ei ole enää noutopistettä. Siksi suosittelemme toimitusta postitse. Jos kuitenkin haluaisit leffat noutaa (esim. kiire saada synttärilahja ajoissa), sekin onnistuu. Toimi silloin näin: tee tilaus etukäteen netissä tai puhelimitse. Tämän jälkeen noudamme leffat toimittajan varastosta. Leffat ovat noudettavissa yleensä seuraavana päivänä, usein jo samana päivänä klo 16 jälkeen. Noudon ajankohta sovitaan aina etukäteen puhelimitse joustavasti tapauskohtaisesti.

Huom. tärkeää huomata: tuotteet tulee siis aina tilata etukäteen, jotta ne ehditään noutamaan toimittajan varastolta. Normaalisti tuotteet postitetaan suoraan toimittajan varastolta, jossa ei ole miehitystä tai järjestelyä noutojen hoitamiseen. Meillä ei siis ole varsinaista noutopistettä, mutta tilauksesi voidaan siirtää noutoa varten Vahdontielle Lipunkantajankadulle (Runosmäki, Turku). Tässä osoitteessa ei muuta asiakaskäyntiä (alaovet lukossa), mutta olet tervetullut noutamaan tuotteet kun ajankohdasta on ensin etukäteen puhelimitse sovittu. Kulujen karsimisen ansiosta postitusmaksu on poikkeuksellisen edullinen eli 1,00 euroa per tilaus.


Toimitusaika 2-5 arkipäivää

Lähes aina tuotteet postitetaan seuraavan arkipäivän aikana. Jos esim. tilaat tiistaina ja maksat heti verkkopankkimaksulla, tuotteet ovat sinulla 95% varmasti viikonloppuun mennessä. Usein nopeampikin toimitus onnistuu kun tuotteet postitetaan nopeasti Postin kautta. Ilmoitamme sähköpostitse kun tilaus on postitettu. Arvioitu toimitusaika on enintään 1 viikko pankkien ja Postin viiveet huomioiden. Jos tarvitset esim. synttärilahjan ehdottomasti seuraavaksi päiväksi, soittele etukäteen p. 02-48026680 tai 0400644995 niin yritetään järjestää asia.

Ilmoitamme sähköpostitse kun tilaus on postitettu. Sähköpostista näet tarkemmat yksityiskohdat postituspäivästä. Sähköpostiviesti saattaa joskus päätyä roskapostikansioosi, joten muista tarkistaa myös sieltä jos viestiä ei näy.

Myyntialue Suomi + myös muut maat
                    
 
Verkkokaupasta voit tilata Suomeen. Ulkomaille postitamme myös erittäin mielellämme, mutta tilaus tulee tehdä sähköpostin kautta info@lastenleffat.fi postimaksun tarkistamiseksi (verkkokauppa ei pysty laskemaan oikeaa postimaksua ulkomaille maakohtaisesti painon mukaan automaattisesti). Ulkomailta voit maksaa tilisiirtona euroissa, luottokortilla sekä Paypal-tililtä tietoturvallisesti salatun yhteyden kautta.

Vinkki: ulkomaan postimaksu on yleensä melko kallis. Siksi voimme halutessasi postittaa leffat ilman muovikoteloita suojataskujen ja tuplapahvin sisällä. Voit säilyttää elokuvia kotona näissä sitä varten suunnitelluissa suojataskuissa. Leffojen kansipaperit saat myös postilähetyksen mukana. Tulevat varmasti ehjänä perille kun erittäin hyvin pakataan. Todella paljon on näin postitettu yli 10 vuoden ajan ja kaikki levyt ovat tulleet ehjänä perille. Näin voimme postittaa jopa n. 7-8 dvd-elokuvaa 4,50 euron postimaksulla Eurooppaan ja Euroopan ulkopuolelle 10 eurolla lentopostina. Lähetyksen paino- ja paksuusraja huomioidaan tarkasti paketoinnissa. Kun tietty paksuus ei ylity, leffat voidaan postittaa normaalin kirjelähetyksen mitoin. Jos paksuusraja ylittyy, muuttuu lähetys maksikirjeeksi ja postimaksu nousee huomattavasti. Näin on yleensä toimittu ulkomaan lähetysten kanssa varsinkin Euroopan ulkopuolelle. Ole yhteydessä, kerromme mielellämme lisää fiksuista tavoista postittaa kohtuullisin postimaksuin elokuvia ulkomaille.

Tuotteiden palautus

Tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Tuotteen tulee olla käyttämätön ja suojakelmua (sinetti) ei saa avata. Saat tarkemmat palautusohjeet ja hyvityskoodin sähköpostitse asiakaspalvelustamme. Toimitamme vain priimakuntoista tavaraa ja tuotteet pakataan huolellisesti kuplamuoviin ja pakkauspahviin. Jos kuitenkin löydät jotain huomautettavaa, ilmoitathan ystävällisesti asiasta. Tuotteen palauttaminen on asiakkaalle maksutonta, myyjä maksaa aiheutuvat postikulut. Ennen palauttamista on kuitenkin oltava yhteydessä asiakaspalveluumme, niin lähetämme Sinulle palautuskuoren. Emme lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia, koska Postin kulut ovat moninkertaiset tällä lähetystavalla.

Yhteystiedot

Ystävällinen asiakaspalvelu auttaa mielellään kaikissa tilausasioissa:

- Sähköpostilla osoitteessa info@lastenleffat.fi
- Lankapuhelin 02-48026680
- Matkapuhelin 0400644995 / verkkokaupan yhteyshenkilö Markus Ruohonen

Postiosoite:
Lastenleffat.fi Netstore
Nordwest Finland
Lipunkantajankatu 5 C 44
20360 Turku

www.nordwest.fi

7,99 €
8,90 €
14,90 €
8,90 €
7,99 €
19,90 €
18,90 €
8,90 €
14,99 €
6,90 €
8,90 €
7,99 €
8,90 €
7,99 €

Pipsa Possu tykkää hyppiä kuralätäköissä! Lähde kanssamme viettämään synttäreitä, piirtämään ja lomamatkalle.

Tintin seikkailut jättiboxissa on kaikki alkuperäiset Tintin seikkailut samassa. Yhteensä huimat 14 tuntia katsottavaa.

Mikko Mallikas on hauska ja kekseliäs pikkupoika, joka asuu isänsä kanssa kerrostalossa. Lue lisää tarinoista.

Late Lammas kutsuu sinut mukaan maatilalle. Tapaamme lampaita, lehmiä, ilkikuriset possut, maatilan isännän, koiran...